Het team

Het professionele team van España Fiesta Events staat onder de persoonlijke leiding van Gerard van der Kolk en Natalie Schipper.

Gerard van der Kolk

España Fiesta Events is een initiatief van Gerard van der Kolk, de oprichter en voormalig eigenaar cq directeur van de Vanderkolk Groep te Hilversum. Onder zijn leiding is dit bedrijf  in de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot één van Nederlands meest succesvolle en toonaangevende artiesten- en evenementenbureaus. Talloze artiesten en bands werden door hem begeleid. Tevens heeft Gerard aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de evenementenbranche. Honderden evenementen, zowel zakelijk als feestelijk, werden met veel succes gerealiseerd. Hierdoor is een zeer ruime, brede en langdurige ervaring ontstaan met een keur van vertrouwde partners. Exclusief voor España Fiesta Events worden al deze kwaliteiten nu door hem gebundeld en gebruikt om in Spanje zijn nieuwe uitdaging aan te gaan.

Gerard: “Hierdoor ontstaat een ongeëvenaarde uitgebalanceerde mix van reizen, cultuur, fun en entertainment. Wij staan garant voor zorgeloos genieten van vertrek tot thuiskomst.

Natalie Schipper 
In 1991, het laatste jaar van haar studie aan de Hotel Management School Leeuwarden was zij stagiaire bij NEB Communicatieprojecten. Toen zij haar studie had afgerond kon zij daar direct aan de slag met de planning & organisatie van diverse projecten, zoals o.a. de lancering van EnergieNed en de nieuwjaarsbijeenkomsten van PTT Telecom. Al snel ontdekte Gerard van der Kolk haar kwaliteiten en kwam zij in 1993 bij hem in dienst. Ruim 10 jaar lang organiseerde zij samen met Gerard talloze evenementen. Projectmatig verzorgde zij jaren achtereen het entertainment pakket voor o.a. Holland Casino en de horeca promotie acties voor Heineken en Amstel, was zij de boekingsmanager van diverse artiesten en ontwikkelde zij een nieuw automatiseringsprogramma, dat nu door vele collega’s in de branche wordt gebruikt. Nu werkt deze “duizendpoot” weer samen met Gerard om España Fiesta Events tot een groot succes te maken.